Catering

FÅ ICANDERs SERVERAT TILL STUDENTEN

”Studentavslutningen på skolan avslutas med ett så kallat “utspring”, då studenterna lämnar skolan, precis som vid studentexamen fram till 1968. Utspringet sker ofta i ett tillstånd av glädjeyra med inslag av sång, dans, vinkande och ropande. På skolgården uppvaktas studenterna av anhöriga och vänner som kan bära plakat med ett förstorat foto på studenten som barn. På plakaten kan även studentens namn, klass, årtal och korta gratulationer förekomma.”

”Efter firandet i skolan och eventuellt kyrkan är det vanligt att studentmottagning arrangeras i hemmet för varje enskild elev. Inför det brukar hemmet dekoreras, ofta med ballonger och girlanger i blått och gult, färgstarka blommor och ibland även björkris. Mottagningen kan omfatta mingel, buffé, tårta, diverse drycker och tal tillsammans med familj och släktingar. Ibland beställs catering, och vid dåligt väder kan partytält användas. Personen som tar studenten brukar även erhålla någon present. Studentmottagningen kan följas av fest eller krogbesök med umgänge och drycker.”

Detta år blir lite annorlunda och det är DÄR vi kommer in för nu kan ni beställa allt genom oss så att ni kan fokusera på varandra istället.

ICANDERs

Regeringsgatan 48
Stockholm
info@icanders.se
0704-536498

Copyright© 2020 ICANDERs.