Strålande jul med ICANDERs

EN JULLÅDA FYLLD AV MODERN MATKULTUR

Icanders julbord hemma hos dig!

Beställ hem ett helt julbord i en vacker trälåda från ICANDERs. Tyvärr kan vi inte bjuda in er på vårt fantastiska julbord i år, så då tycker vi den bästa lösningen är att erbjuda vår julmat med hemleverans i en vacker låda som du kan njuta av hemma.

Beställning

Mejla jul@icanders.se och gör din beställning. Skriv i datumet du önskar din jullåda och eventuella allergier så bekräftar vi inom kort. Våra jullådor går att beställa från den 25/11

Vilken låda passar dig?

Mellanstor jullåda för 4 personer

Går att beställa från den 25/11

I denna härliga fina trälåda hittar du ICANDERs julbords första tallrik med sillar och lax med massor av tillbehör samt olika sorters nybakt bröd med ost och uppvispat smör mm. Lådan är bara att ställa på bordet och är superfin att ge bort som en kulinarisk julklapp.

Detta mathantverk fixar vi till er: senapssill, inlagd sill, krämig pepparrotssill, svartvinbärssill, sillsallad, rödbetssallad med smak av äpple och pepparrot, saffransgravad lax, hovmästarsås, gubbröra samt kokpotatis. Från vårt bageri tillkommer vörtbröd, knäckebröd som passar perfekt till julosten och det vispade brynta smöret som och följer med.

Stor jullåda för 4 personer

Går att beställa från den 25/11

I denna härliga fina trälåda hittar du ICANDERs julbord med det kalla, det varma, det nybakta och det söta, samt en mängd olika tillbehör. Lådan är bara att ställa på bordet och är superfin att ge bort som en kulinarisk julklapp.

Detta mathantverk fixar vi till er: Kalla tallriken: senapssill, inlagd sill, krämig pepparrotssill, svartvinbärssill, sillsallad, rödbetssallad med smak av äpple och pepparrot, saffransgravad lax, hovmästarsås, gubbröra, skagenröra, pocherade ägg med Kalixlöjrom, varmrökt lax och dillmajonäs.

Varma tallriken: köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, rödkål, bakad fläsksida med honungsglace, julskinka med två olika senaper.

Från vårt bageri tillkommer vörtbröd, knäckebröd som passar perfekt till julosten och det vispade brynta smöret som och följer med.

Sista tallriken: knäck, chokladbräck, pepparkakor och praliner.

ICANDERs

Regeringsgatan 48
Stockholm
info@icanders.se
0704-536498

Copyright© 2020 ICANDERs.