Gott nytt år med ICANDERs

EN NYÅRSKASSE FYLLD AV MODERN MATKULTUR

Beställ hem vår nyårskasse! En 5 eller 3-rätters meny som verkligen andas nyårssupé.

Beställning

Mejla vår restaurangchef frida@icanders.se och gör din beställning.
Skriv vilken nyårskasse du vill ha och eventuella allergier så bekräftar vi inom kort.
Kassen kan beställas fram till 27/12.

Nyårskasse, 5-rätters meny 1 390 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Fisk och skaldjur.

Tilltugg: Tryffelpotatischips och grönkålschips med smetana, syrad lök och Kalixlöjrom.

Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.

Varmrätt: Rimmad hälleflundra med havskräfta, Älvdalsrom, skummig havskräftsås, potatispuré, buttitanalök och brysselkålsblad.

Ost: Bakad brieost med nöt- och honungsmarmelad och körsbär.

Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.

Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.

Nyårskasse, 5-rätters meny  1 390 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Kött

Tilltugg: Tryffelpotatischips och grönkålschips med smetana, syrad lök och Kalixlöjrom.

Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.

Varmrätt: Oxfilé (sous vide) med ankleversmör, portvinssås, potatispuré, bakad burritanalök och brysselkålsblad.

Ost: Bakad brieost med nöt- och honungsmarmelad och körsbär.

Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.

Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.

Nyårskasse, 3-rätters meny  1 090 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Fisk och skaldjur.

Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.

Varmrätt: Rimmad hälleflundra med havskräfta, Älvdalsrom, skummig havskräftsås, potatispuré, buttitanalök och brysselkålsblad.

Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.

Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.

Nyårskasse, 3-rätters meny  1 090 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Kött

Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.

Varmrätt: Oxfilé (sous vide) med ankleversmör, portvinssås, potatispuré, bakad burritanalök och brysselkålsblad.

Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.

Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.

ICANDERs

Regeringsgatan 48
Stockholm
info@icanders.se
0704-536498

Copyright© 2020 ICANDERs.