Nyårskasse, 5-rätters meny 1 390 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Fisk och skaldjur.
Tilltugg: Tryffelpotatischips och grönkålschips med smetana, syrad lök och Kalixlöjrom.
Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.
Varmrätt: Rimmad hälleflundra med havskräfta, Älvdalsrom, skummig havskräftsås, potatispuré, buttitanalök och brysselkålsblad.
Ost: Bakad brieost med nöt- och honungsmarmelad och körsbär.
Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.
Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.
Nyårskasse, 5-rätters meny 1 390 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Kött
Tilltugg: Tryffelpotatischips och grönkålschips med smetana, syrad lök och Kalixlöjrom.
Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.
Varmrätt: Oxfilé (sous vide) med ankleversmör, portvinssås, potatispuré, bakad burritanalök och brysselkålsblad.
Ost: Bakad brieost med nöt- och honungsmarmelad och körsbär.
Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.
Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.
Nyårskasse, 3-rätters meny 1 090 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Fisk och skaldjur.
Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.
Varmrätt: Rimmad hälleflundra med havskräfta, Älvdalsrom, skummig havskräftsås, potatispuré, buttitanalök och brysselkålsblad.
Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.
Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.
Nyårskasse, 3-rätters meny 1 090 kr (för 2 personer)
Varmrätt: Kött
Förrätt: Jordärtskockssoppa med örter, tryffel och ostkrutonger.
Varmrätt: Oxfilé (sous vide) med ankleversmör, portvinssås, potatispuré, bakad burritanalök och brysselkålsblad.
Dessert: Valrhona-chokladmousse med inkokt päron och after-eight-maränger.
Enkla uppvärmningsinstruktioner medföljer.